van santvoort by the image partner (383) (1)
nieuwbouw icon

Verduurzamen

Wij (als Nederland) staan voor een enorme duurzaamheidsopgave die gerealiseerd moet worden de komende jaren, en samen gaan we dat ook voor elkaar krijgen. Door verduurzaming slim te combineren met nieuwbouw, onderhoud of renovatie kunnen wij snel en efficient te werk gaan. Plug & Play, noemen wij dat.

Van Santvoort neemt haar verantwoordelijkheid wat betreft de verduurzamingsopgave heel serieus. Sterker nog, we zijn trots daar een belangrijk bijdrage aan te mogen leveren en zijn hierin bijzonder ambitieus. Vanwege het cruciale karakter is onze organisatie er volledig op ingericht en ligt er voor u een duidelijk stappenplan klaar.

Onze ervaring op dit gebied reikt ver. Zo was Van Santvoort Bouw een partner in het gasloos maken van de eerste bestaande gasloze wijk in Eindhoven. Met het project Huysackers in Veldhoven waren we zelfs als mede-ontwikkelaar en bouwer betrokken bij het realiseren van een van de eerste nieuwe gasloze woonwijken in Nederland.

Inmiddels zijn deze werkzaamheden onderdeel van diverse grote renovatieprojecten en nemen we deze (standaard) mee in een optimale planning. Van kleine energetische maatregelen tot het volledige realiseren van Label A (van PV-paneel en isolatie tot volledige WKO). Samen kijken we naar de maximale-prijs-pretverhouding. Daar waar het milieu en de portemonnee samenkomen, zeg maar.

van santvoort by the image partner (371) (1)

Van Santvoort verduurzaamt niet alleen omdat het moet. We willen actief bijdragen aan een wereld met een lager energieverbruik en lagere uitstoot. Een lijstje met voorbeelden, doet volgen. Dus:

  1. In Eindhoven in de wijk het ’t Ven hebben wij als eerste partij een bestaande wijk (bijna 200 woningen) gasloos gemaakt. Een prachtig voorbeeld van een energetische renovatie waarbij we PV-panelen plaatsten, de buitengevel isoleerden, de beglazing vervingen naar triple glas en de daken isoleerden. In dit project werkten we ook met wisselwoningen en rustruimtes zodat bewoners minimale overlast hebben ervaart;
  2. Op een andere locatie in Eindhoven combineren we groot onderhoud met het verduurzamen van 319 woningen naar label A+. Dit in combinatie met badkamer-, keuken-en toiletrenovatie. Daarnaast zijn geïsoleerde dakplaten aangebracht evenals mechanische ventilatie. Ook is het glas vervangen door isolatieglas.
  3. Maar ook in diverse mutatie-onderhoudscontracten voeren we tijdens de mutatiewerkzaamheden diverse verduurzamingsslagen door. Erg slim en efficiënt.

The proof of the pudding is in the eating. Heeft u interesse in een referentie? Wij leggen graag het contact voor u met een van onze opdrachtgevers.

Projecten

Heeft u vragen over verduurzaming?

Verstuur dan hieronder een bericht dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.