07. oude foto van bouw

Over ons

Het leveren van hoogwaardige kwaliteit, creatieve ideeën en duurzame oplossingen; daarom doen we wat we doen. We zitten altijd naast een klant of opdrachtgever, nooit tegenover. Dichtbij en benaderbaar, luisteren we goed naar ieders behoeften en werken actief aan oplossingen die daadwerkelijk de opdrachtdoelstellingen ten goede komen.

Van Santvoort ‘doet wat werkt’, met ruimte voor innovatie. We zijn nuchter, open en transparant en voelen ons vooral zélf verantwoordelijk voor optimalisatie en kwaliteit. We werken al 100 jaar prettig voor en samen met onze opdrachtgevers, ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties en particulieren. We zijn trots op ons verleden en hebben vol vertrouwen in de toekomst.

Weten wat ons écht beweegt? Ons drie-delig merkverhaal vat het perfect samen.

van santvoort by the image partner (319) (1)

Echt bouwen doe je samen

Bouwen is vertrouwen. Tenminste, dat vinden wij. Zonder vertrouwen is er niets om (op) te bouwen. Niet alleen luisteren maar écht begrijpen. Eerlijkheid duurt het langst, is bij ons meer dan een gezegde. Elkaars ruimte en visie respecteren en altijd waarmaken wat je belooft. Alleen dan wordt het bouwen van een huis een thuis. Alleen dan verbind je op ieder niveau. Van projectontwikkeling tot klantreis en van nieuwbouw tot onderhoud en renovatie. Met aandacht voor detail en ieder verhaal, werken we in het belang van alle partijen. Zo streven wij altijd naar de beste oplossing. Want; écht bouwen, doe je samen.

Vrijheid geeft talent de ruimte

Bouwen is een feestje. Tenminste, dat vinden wij. We mogen iets creëren voor een ander, waar we zelf ook gelukkig van worden. Geef mensen de ruimte, en de mooiste ideeën ontstaan vanzelf. Individuele talenten maken nog geen succesvol team. Deel je kennis en kunde en vermenigvuldig het resultaat. Of je nu een jonge timmerman in spé bent, of een onderhoudsmanager met leidinggevende ambities. Wij werken vanuit onze kracht, voeden ieders persoonlijke ambitie, zijn transparant in al onze processen en delen de liefde voor het vak. Het is allemaal niet zo lastig, zodra je de spijker op z’n kop slaat. Snap je? Dan moet je soms de hamer wel even uit handen durven geven. Geef vrijheid en er ontstaat verantwoordelijkheid. Heb het lef om te dromen. Want vrijheid, geeft talent de ruimte.

van santvoort by the image partner (340) (1)
van santvoort by the image partner (2)

Vooruitgang dankzij structuur en vakmanschap

Bouwen is vooruitgang. Tenminste, dat vinden wij. Honderd jaar geleden gestart als familiebedrijf, nu ook van en met vrienden. Nuchter, eerlijk en gebroederlijk als we zijn zeggen we altijd waar het op staat. We presteren door te luisteren en daardoor opleveren waar jij van droomt. Onze procesinnovatie maakt dat mogelijk. Voor jou, als opdrachtgever, partner en bewoner. En precies dát onderscheidt ons van de rest. Met een gezonde dosis humor en discipline werken we gedreven en met veel plezier naar een perfect eindresultaat. Onze ambities zijn groot maar altijd realistisch. Want, als je jezelf voorbijstreeft, dan kun je zomaar eens niet thuisgeven. En dat zou zonde zijn, want we zijn trots op hetgeen er nu in volle glorie staat.

Nieuws

Heeft u vragen over ontwikkeling?

Verstuur dan hieronder een bericht dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.