08. drone nieuwbouw (2) (1)
nieuwbouw icon

Nieuwbouw

Bouwen is feestje. Tenminste, dat vinden wij. Nuchter en eerlijk als we zijn zeggen we altijd waar het op staat. Niet alleen luisteren maar écht begrijpen. Niet alleen zeggen maar ook echt doen. Eerlijkheid duurt het langst, is bij ons meer dan een gezegde. En die vlieger gaat op voor iedereen. Zowel de opdrachtgever, onze partners en zeker ook de bewoners.

En dat zijn precies de mensen die we gelukkig willen maken. Opdrachtgevers, partners en bewoner. En dat gelukkig maken lukt ons tot nu toe prima. Dat komt omdat we kwantiteit nooit voor kwaliteit laten gaan, goed voor elkaar zorgen en plezier hebben in wat we doen.

Écht bouwen, doe je namelijk samen. Onze partners zijn daarom niet alleen bekend met ons maar ook met elkaar. Hiermee bedoelen we dat ze hebben bewezen succesvol te zijn in de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningbouwplannen door vooral heel goed samen te werken.

nieuwbouw icon

Een droomhuis, bouw je samen

We mogen iets creëren voor een ander, waar we zelf ook gelukkig van worden. Dan heb je toch het mooiste vak van de wereld? Als u bij Van Santvoort een woning hebt gekocht, is deze met zorg ontwikkeld. Met aandacht voor detail en ieder verhaal. Want een verhaal, dat hebben we allemaal.

Hoe beter we daar naar luisteren, hoe groter de kans is dat we van uw huis een thuis mogen maken. En daar draait het om, toch? Onze kopersbegeleiders helpen u bij alle keuzes die gemaakt moeten worden bij de bouw van een nieuwbouwwoning. Ze regelen alles en zijn voor u direct in contact met de ontwikkelaar, de makelaar, de uitvoerder, onderaannemers, installateurs en toeleveranciers.

We hebben contact via het platform Volgjewoning.nl. Dat is niet alleen helder en gestructureerd, u kunt ook altijd alle communicatie en documentatie terugzien en lezen. Zo weten we precies wat we hebben afgesproken en is het vervolgens aan ons om dit tot in detail perfect uit te voeren.

We bieden altijd maatwerk aan, binnen de mogelijkheden van uw nieuwbouwproject. Van grote opties als uitbouwen, indelingswijzigingen van de gehele woning, overkappingen en tuinkamers tot keuken en sanitair.

Wist u dat onze kopersbegeleiders ook opgeleid zijn om u te voorzien van een lichtplan? Zo adviseren zij op alle vlakken en kunnen ze samen met u, uw droom(t)huis realiseren.

van santvoort by the image partner (120) (1)

Projecten

Heeft u vragen over nieuwbouw?

Stuur ons hieronder een bericht, dan nemen wij snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.