04. huysackers vogelvlucht (1)
ontwikkeling icon

Ontwikkeling

Het ontwikkelen van (woning)bouwprojecten is zowel het leukste als het meest uitdagende wat er is. Het is een kunst om met de kennis van vandaag, gebouwen te ontwikkelen die voldoen aan de verwachtingen van morgen. Nu gaat Van Santvoort een uitdaging nooit uit de weg én zijn we graag in ontwikkeling. De uitspraak ‘wrijving geeft glans’ is ons dan ook niet vreemd. En een glansrijke carrière, dat hebben we. Gelukkig vooral in het perfect invullen van de (toekomstige) woonwensen van onze kopers.

Want bouwen, dat ís een feestje. We mogen namelijk iets creëren voor een ander, waar we zelf ook gelukkig van worden. Dus, of we nu huizen bouwen of wensen vervullen (of beiden tegelijk), we zijn altijd in ontwikkeling. Met het oog op de toekomst, een gezonde dosis humor en discipline werken we gedreven en met veel plezier naar een perfect eindresultaat.

van santvoort by the image partner (130) (1)

Wijze van ontwikkelen

Hoe lang duurt het voordat een plan bedacht, gevormd en gerealiseerd is en de koper de sleutel krijgt? 

Het antwoord op deze vraag is voor ons net zo spannend als voor de potentiële kopers en opdrachtgevers. Echt. Het kan jaren duren maar soms gaat het als een spreekwoordelijke trein, zo snel. Het proces ziet er wel altijd hetzelfde uit.

Om een beeld te geven start ieder project in de oriëntatiefase. Hierin onderzoeken we, geven we onze visie, vormen we de eerste ideeën en wordt er gewerkt aan de eerste ontwerpen. Dan volgt de intentiefase waarin afgestemd wordt binnen welke kaders partijen met elkaar samenwerken. Wij zijn betrokken bij de uitwerking van de plannen, architectenselectie, planning etc. Daarna volgt de planvormingsfase waarin Van Santvoort leidend is in het opstellen en uitwerken van de definitieve bestemmingsplannen, beeldkwaliteitplannen, inrichtingsplannen openbare ruimte etc.

En dan, tot slot, de realisatiefase. De huizen worden eindelijk écht gebouwd. Vanaf dit punt kunnen we best concreet zijn; tussen de 12 en 24 maanden. Zo, geven we toch nog een concreet antwoord (op een best logische maar lastige vraag).

Projecten

Heeft u vragen over ontwikkeling?

Verstuur dan hieronder een bericht dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.