van santvoort by the image partner (190) (1)
onderhoud icon

Onderhoud

Onderhoud & Renovatie; een unieke discipline

Wij voeren dagelijks reparatie -en mutatieonderhoud uit. Ook renoveren wij bestaand woningbezit en diverse complexen. Dit werk is minder zichtbaar dan bijvoorbeeld een nieuwbouwproject, maar geeft ons juist enorm veel voldoening. Soms herstellen we klassiek bouwwerk in ere, soms tillen we het naar een hoger (duurzamer) niveau. Meer dan prima werk, toch?

Natuurlijk werken we efficient (om overlast te beperken) maar we nemen altijd de tijd voor de klant. Daar doen we het namelijk voor. Een tevreden klant die zich gehoord en gezien voelt. Een kop koffie en een goed gesprek, is altijd op z’n plek.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een set aan basisprincipes opgesteld die ervoor zorgt dat iedereen zich prettig voelt tijdens het proces. Vooruitdenken en doorvragen is daarin belangrijk, net zoals het goed managen van de verwachtingen aan de voorkant. Hierdoor doen we het in één keer goed én is de dienstverlening en communicatie op maat. Daarbij vergeten we nooit dat we te gast zijn in de woning en hebben we strikte omgangsnormen. We komen namelijk in iemands thuis, en niet zomaar in een huis.

van santvoort by the image partner (135) (1)

Omgevingsmanagement

Wij weten hoe belangrijk omgevingsmanagement is voor de voortgang, het slagen en de waardering van opdrachten. Daarom zorgen we graag voor een goed geïnformeerde omgeving, die positief staat tegenover de uitvoeringsplannen en zo weinig mogelijk (over)last ervaart. Dat vraagt extra aandacht en inzet van ons bouwbedrijf en onze vakmensen, wat we met liefde doen.

Met oog voor detail en ieder verhaal, werk je in het belang van alle partijen. Zo streven wij altijd naar de beste oplossing. Want; écht bouwen, doe je samen.

Communicatie en bewonersbegeleiding

Wist u dat communicatie op maat een zeer belangrijke factor is voor de mate van bewonerstevredenheid? Binnen diverse projecten verzorgen wij de gehele communicatie en bewonersbegeleiding. We stellen een communicatie- en participatieplan op en werken met een geheel verzorgde klantreis.

Op die manier nemen we zo veel als mogelijk uit handen, zonder onze opdrachtgevers buiten spel te zetten. We voorzien in een goed geïnformeerde omgeving en realiseren een hoge mate van bewonerstevredenheid door in een vroeg stadium bewoners te betrekken. Bewoners verdienen immers altijd maatwerk. Onze communicatie stemmen we daar dan ook op af. Onze bewonersbegeleider gaat in gesprek met de bewoner om toelichting te geven op de voorgenomen plannen. Hiermee creëren we extra draagvlak, realiseren we het gewenste deelnemerspercentage en een positief gestemde omgeving. We verzorgen verhuisbegeleiding, treffen tijdelijke voorzieningen en bieden bewoners hulp. Uiteraard zorgen we ervoor dat we zichtbaar, benaderbaar en bereikbaar zijn. Want echt bouwen, doe je samen!

van santvoort by the image partner

Projecten

Heeft u vragen over onderhoud, renovatie of verduurzamen?

Verstuur dan hieronder een bericht dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.