Renovatie 86 appartementen Berckelhof Eindhoven

Groot onderhoud 86 appartementen Berckelhof Eindhoven

Eindoplevering 86 appartement Berckelhof Eindhoven

In opdracht van Wooninc. zijn we in april vorig jaar gestart met het renoveren van 86 appartementen in de oudbouw van Berckelhof. Het doel was om een betere én energiezuinigere woonomgeving te creëren voor zowel bewoners als zorgverleners. Nu zijn de werkzaamheden voltooid en vond op 11 april de laatste oplevering plaats.

In het begin keek bewoonster José erg op tegen de renovatie, maar… Ze kan niet anders dan concluderen hoe behulpzaam iedereen voor haar was, zowel voor als tijdens de verbouwing. Het werkpersoneel heeft keurig gewerkt! Alles is 100% meegevallen en José is 100% tevreden.

Uitvoerder Willem Faassen:

“Project Berckelhof hebben wij als van Santvoort bouw en onderhoud als uitdagend, intensief en leerzaam ervaren. Het in en uithuizen van bewoners, de strakke planning van totaal 15 werkdagen. (voor de renovatie van de woningen ) Dankzij de goede contacten met Vitalis en Wooninc. hebben we de werkzaamheden vlot uit kunnen voeren. Ook de samenwerking met de onderaannemers liepen vlot. Doordat we korte lijntjes met elkaar hadden konden eventuele wijzigingen en aanpassingen in het werk ook snel uitgevoerd worden.”

 

 

Groot onderhoud 86 appartementen Berckelhof Eindhoven.

In april 2023 zijn we gestart met het renoveren van 86 appartementen in de oudbouw van Berckelhof. Deze appartementen gaan al heel wat jaren mee. Ze zijn verouderd en niet meer goed toegankelijk voor bewoners en zorgverleners. Ook zijn in de meeste woningen de keuken, toilet en badkamer toe aan een opknapbeurt. Om ervoor te zorgen dat huurders de komende jaren prettig in
hun appartement blijven wonen laat Wooninc. groot onderhoud uitvoeren in en rondom de woningen in de oudbouw. Zo maken we het appartement toekomstbestendig en zorgen we ervoor dat het appartement straks energiezuinig is en beter geschikt voor de zorgverlening. We voeren
diverse werkzaamheden uit in de appartementen en werken met diverse logeerappartementen.

Werkzaamheden aan het appartement
We voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Vernieuwen badkamer, toilet en keuken indien nodig;
  • Plaatsen van isolatieglas en verbeteren gevelisolatie;
  • Verbeteren van installaties, zoals ventilatiesysteem en videofoon;
  • Plaatsen nieuwe inbouwkast tussen slaapkamer en woonkamer;
  • Vernieuwen van de waterleiding;
  • Aanbrengen van een glasvezelaansluiting;
  • Verbeteren uitstraling van de algemene binnenruimtes.

 

We richten een modelappartement in zodat de bewoners kunnen zien hoe het appartement eruitziet na het onderhoud. Ook bekijken ze hier de verschillende keuzemogelijkheden voor de keuken, badkamer en toilet. Met een variatie aan kleur- en materiaalstalen kunnen bewoners zelf kiezen welke het beste aansluit bij hun eigen persoonlijke stijl.

Bewoners kunnen rekenen op onze hulp
We nemen de bewoners stap voor stap mee in het onderhoud van hun appartement. Er is een bewonersconsulent aangesteld en we organiseren huisbezoeken om de persoonlijke situatie van bewoners te bespreken. Bewoners verblijven in een comfortabel ingericht modelappartement tijdens
de werkzaamheden in hun appartement. We helpen bewoners niet alleen met het inpakken, tillen of verplaatsen van spullen; maar begeleiding en informeren hen over de tijdelijke wijzing van hun woonsituatie maar ook over het mooie te realiseren eindresultaat. De (visuele)klantreis biedt hun daarbij houvast.

20. berckelhof
Onderhoud, Renovatie, Verduurzamen
Appartement
Gereed
Berckelhof., Eindhoven