Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

In ontwikkeling
Projecten In ontwikkeling
Reusel >
Groeneweg Reusel

Woningstichting De Zaligheden en Van Santvoort Ontwikkeling BV hebben de intentie uitgesproken om op de locatie Groeneweg 9 tot ontwikkeling te brengen. Een nieuwe bestemming in het voormalige Fraterhuis en ongeveer 24 nieuwe seniorenappartementen in de achtertuin.

Lees verder >

Centrumplan Rijen

Een mooi en levendig centrum, dat is de wens van de gemeente Gilze en Rijen. Door de afronding door Durenadael BV van het plangebied met wonen, winkels en horeca gaat dat er komen.

Lees verder >

Genderpoort Veldhoven

In samenwerking met Interesting Vastgoed uit Eindhoven ontwikkelen en realiseren wij de Genderpoort in Veldhoven. Circa 200 moderne en duurzame appartementen op de terreinen van het voormalige Zuidzorg kantoor en bedrijfswasserij Pigeadu aan De Run in Veldhoven.

Lees verder >

nu in verkoop
Bladel >
Schrijverskwartier in Bladel

Het team van Van Santvoort Bouw BV, Urban Jazz en Keeris Architecten is door de Gemeente Bladel, mede namens Woningstichting de Zaligheden, als winnaar uitgeroepen in de marktselectie voor de herontwikkeling van de oude sporthal 't Spant er in Bladel!

Lees verder >

nu in verkoop
Huysackers in Veldhoven

De nieuwe groene en duurzame wijk van circa 430 woningen ten Westen van Veldhoven.

Lees verder >

'Achter de Sleutel' in Riethoven

Nieuwbouwplan "Achter de Sleutel" is de beoogde nieuwe inbreidingslocatie voor Riethoven. Een kleine nieuwbouwwijk in het hart van het dorp. Informatie over dit project vindt u op de website van het plan

Lees verder >

Berkel-Enschot >
Durendaelweg in Berkel-Enschot

BPD en Van Santvoort hebben de tender ten aanzien van het herbestemmen van het voormalige schoolgebouw en kinderdagverblijf aan de Durendaelweg 2 en 4 in Berkel-Enschot gewonnen. Op deze locatie zal een kleinschalig plan met grondgebonden woningen worden ontwikkeld.

Lees verder >

Zandven in Veldhoven

Zandven is de nieuwste uitbreiding van de bestaande Veldhovense wijk “De Kelen”. Het is een kleine nieuwbouwwijk aan de rand van Veldhoven en Eindhoven. De sfeer in de moderne wijk is dorps. 

Lees verder >

nu in verkoop
Veldhoven, Bladel, Tilburg en omstreken, Breda, Kerkdriel >
Bestaande woningen

Een van onze huurwoningen of -appartementen kopen? Of een van onze inruilwoningen? Wij hebben de laatste jaren een aardige portefeuille aan woningen opgebouwd. Wilt u graag een adviesgesprek over uw mogelijkheden bel dan naar R. van Lieshout op nummer 06-48240279.

Lees verder >