Nieuw kantoor aan de Locht in Veldhoven

Nieuw kantoor aan de Locht in Veldhoven

In juli 2023 zijn we gestart met iets heel bijzonders. Een gloednieuw kantoor wordt voor en door Van Santvoort gerealiseerd. Het is niet zomaar een doorsnee kantoor, integendeel; het wordt een adembenemende kantoorvilla aan de Locht in Veldhoven, op slechts een steenworp afstand van de huidige locatie. Deze stap belichaamt niet alleen een fysieke verandering, maar ook de manier waarop we werken en onze klanten willen ontvangen en adviseren.

Bij het ontwerp van dit nieuwe kantoor heeft NBA Architecten rekening gehouden met twee essentiële pijlers voor Van Santvoort Bouw: open en informeel werken, en het creëren van een warme, huiselijke sfeer voor het verwelkomen van haar klanten.
De split-level-indeling draagt daaraan bij. Een ambitie welke vorm krijgt in een nieuw thuis voor onze collega’s maar ook voor jou, als opdrachtgever, partner en bewoner. En dat zeggen we met heel veel trots. Trots op het bedrijf dat er in volle glorie staat. Want; écht bouwen, doe je samen.

Naar verwachting zal het pand eind 2024 gerealiseerd zijn. We kunnen niet wachten dit nieuwe kantoor te betrekken en u daar te mogen ontvangen.

18. achterkant nieuw kantoor
Nieuwbouw
In uitvoering
Veldhoven