Transformatie Fraterhuis en 22 nieuwbouw appartementen Reusel

Fraterhuis Reusel

Woningstichting Zaligheden en Van Santvoort Ontwikkeling ontwikkelen samen 30 woningen aan de Groeneweg 9 (locatie voormalig Fraterhuis) te Reusel. WSZ realiseert in de Fratertuin 22 levensloopbestendige sociale huurappartementen met een gemeenschappelijke ruimte en Van Santvoort Ontwikkeling 8 koopwoningen in het voormalige Fraterhuis. De buitenruimte wordt groen ingericht en (semi) openbaar toegankelijk. Parkeren voor auto’s krijgt een plek in de buitenruimte op maaiveld.

De prijsklasse van deze 8 unieke koopwoningen varieert tussen de circa € 262.000,- en €470.000,- V.O.N. Betaalbaarheid gecombineerd met luxe en historische charme!

De verkoop is gestart met een succesvol event op 31 oktober 2023! Houd onze projectwebsite https://fraterhuis.projectenvan-santvoort.com/ in de gaten! Voor meer informatie en updates over de verkoop, stuur een mail naar de makelaar met uw naam, adres en contact gegevens via reusel@lommersmakelaars.nl met als kenmerk “Fraterhuis Reusel”.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een stukje geschiedenis! Wees er snel bij, want dit wordt een pareltje waar u niet aan voorbij wilt lopen!

Funda logo

10. fraterhuis (2)
Nieuwbouw
Appartement
In verkoop
Reusel