96 appartementen Genderkwartier – Symphonie en Suite

Genderkwartier – Symphonie en Suite

Het voormalige Zuidzorg kantoor in Veldhoven maakt plaats voor twee appartementencomplexen met daarin plek voor in totaal 96 appartementen. Van Santvoort Bouw realiseert dit prachtige project voor Interesting Vastgoed uit Eindhoven. Op het terrein wordt plaats gemaakt voor het gebouw Symphonie (40 koopappartementen) en het gebouw Suite (56 huurappartementen). In week 34 zijn we gestart met het slopen van het oude Zuidzorg kantoor. We verwachten dan ook nog eind 2023 te kunnen starten met bouwen!

Benieuwd naar het aanbod? Er zijn nog enkele appartementen te koop! Neem direct contact op met Van Santvoort Makelaars voor het maken van een afspraak voor een van de beschikbare appartementen. Zij zijn bereikbaar op 040 269 25 30 of mail naar Benieuwd naar het aanbod? Er zijn nog enkele appartementen te koop! Neem direct contact op met
Van Santvoort Makelaars voor het maken van een afspraak voor een van de beschikbare appartementen. Zij zijn bereikbaar op 040 269 25 30 of mail naar nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl.

https://www.woneningenderkwartier.nl/

20240201 120052
Nieuwbouw
Appartement
In uitvoering
Veldhoven