100 appartementen Genderkwartier – Sonate en Serenade

100 appartementen

100 appartementen Genderkwartier – Sonate en Serenade

Ontdek de vernieuwde toegang tot de gemeente Veldhoven! Op de voormalige locatie van Bedrijfswasserij Pigeaud en het oude gemeentehuis wordt momenteel gebouwd aan de toekomst van Veldhoven. 

Binnenkort in de verkoop: 40 koopappartementen Sonate

Ontdek de unieke charme van Sonate met zijn 40 koopappartementen, waar kwaliteit voorop staat. Ideaal voor bewoners die waarde hechten aan stijl en een groene, parkachtige omgeving. Geniet van rust op loopafstand van dorpsvoorzieningen, te midden van de dynamiek van Brainport Eindhoven. Sonate verwelkomt een diversiteit aan bewoners, van jong tot oud, van starter tot kenniswerker, met een woonprogramma dat als muziek in de oren zal klinken. Ervaar het aangename leven in Sonate, waar comfort en harmonie centraal staan.

Dit nieuwe woongebied wordt in 2 fases gebouwd. Aan de woongebouwen Symphonie en Suite wordt al hard gewerkt en de voorbereidingen van Sonate (40 koopappartementen) en Serenade (60 huurappartementen) worden nu getroffen.

In totaal worden er ongeveer tweehonderd koop- en huurappartementen gebouwd in het gebied dat wordt begrensd door de Dorpsstraat, De Run, Kempenbaan en Genderstraat.

https://www.woneningenderkwartier.nl/

14. genderkwartierresizetiny (1)
Nieuwbouw
Appartement
In ontwikkeling
Veldhoven