200 appartementen Genderkwartier Veldhoven

200 appartementen

200 appartementen Genderkwartier Veldhoven

Het voormalige Zuidzorg kantoor in Veldhoven maakt plaats voor twee  appartementencomplexen met daarin plek voor in totaal 96 appartementen. Van Santvoort Bouw realiseert dit prachtige project voor Interesting Vastgoed uit Eindhoven.

Op het terrein wordt plaats gemaakt voor het gebouw Symphonie (40 koopappartementen) en het gebouw Suite (56 huurappartementen). In week 34 zijn we gestart met het slopen van het oude Zuidzorg kantoor. We verwachten dan ook nog eind 2023 te kunnen starten met bouwen!

Benieuwd naar het aanbod? Er zijn nog enkele appartementen te koop! Neem direct contact op met van Santvoort Makelaars voor het maken van een afspraak voor een van de beschikbare appartementen. Zij zijn bereikbaar op 040 269 25 30 of mail naar nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl.

De tweede fase Sonate (40 koopappartementen) en Serenade (60 huurappartementen) is voorzien op het voormalige Pigeaud terrein. Dit is een ontwikkeling in samenwerking met Interesting Vastgoed.

In totaal worden er ongeveer tweehonderd koop- en huurappartementen gebouwd in het gebied dat wordt begrensd door de Dorpsstraat, De Run, Kempenbaan en Genderstraat.

https://www.woneningenderkwartier.nl/

14. genderkwartierresizetiny (1)
Nieuwbouw
Appartement
In ontwikkeling
Veldhoven