Van Santvoort Bouw wint SKB award!

Nieuws

Van Santvoort Bouw wint SKB award!

Stichting Klantgericht Bouwen organiseert jaarlijks een exclusieve prijsuitreiking: de SKB Awards. De prijzen worden toegekend in drie categorieën, te weten KopersbegeleidingMeer- en minderwerk en Oplevering.

Kopersbegeleiding Award

Het best beoordeeld door klanten op onder meer communicatie met de kopersbegeleider, de informatievoorziening en het inspelen op extra wensen tijdens de bouw.

Met ontzettend veel trots delen wij mede dat wij de Kopersbegeleiding award van SKB hebben gewonnen! En alsof dat nog niet genoeg is, zijn we tweede geworden in de categorie oplevering (8,2) en meer- en minderwerk (7,1).

De Award voor beste kopersbegeleiding is uitgereikt aan Van Santvoort Bouw uit Veldhoven. Directeur-eigenaar Bas Oomen: “Onze pay-off is echt bouwen doe je samen. In tegenstelling tot andere conceptuele bouwers, blijven we traditioneel woningen bouwen wat veel mogelijkheden voor maatwerk geeft. We staan in alle drie de categorieën in de top 3 en zijn daar enorm trots op. Wat volgens ons de reden is van deze mooie beoordelingen? Communicatie blijkt ook hier echt de sleutel; duidelijk zijn, zaken goed uitleggen, belangen begrijpen en de taal van je kopers spreken, zorgen voor een goede band en dat maakt dat klanten positieve feedback geven, je iets gunnen.”

Wij willen al onze kopers ontzettend bedanken!

⁣ Lees het hele persbericht op: https://www.klantgerichtbouwen.nl/skb-awards/editie-2023/