Transformatie Fraterhuis Reusel, project met betaalbare woningen!

Nieuws

Transformatie Fraterhuis Reusel, project met betaalbare woningen!

WoningStichting de Zaligheden en Van Santvoort Ontwikkeling uit Veldhoven ontwikkelen samen 30 woningen aan de Groeneweg 9 (locatie voormalig Fraterhuis) te Reusel. WSZ realiseert in de Fratertuin 22 levensloopbestendige sociale huurappartementen met een gemeenschappelijke ruimte en Van Santvoort Ontwikkeling 8 koopwoningen in het voormalige Fraterhuis. De buitenruimte wordt groen ingericht en (semi) openbaar toegankelijk. Parkeren voor auto’s krijgt een plek in de buitenruimte op maaiveld.

De prijsklasse van deze 8 unieke koopwoningen varieert tussen de circa € 262.000,- en €470.000,- V.O.N. Betaalbaarheid gecombineerd met luxe en historische charme!

Verwachte verkoopstart: oktober 2023. Na de bouwvakantie komen de plattegronden en de sfeerimpressies beschikbaar. Houd onze projectwebsite https://fraterhuis.projectenvan-santvoort.com/ en de berichten van de makelaar https://nathalievangisbergen.nl/ in de gaten!
Voor meer informatie en updates over de verkoop, stuur een mail vóór 15-09-2023 naar de makelaar met uw naam, adres en contact gegevens via reusel@lommersmakelaars.nl met als kenmerk “Fraterhuis Reusel”.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een stukje geschiedenis! Wees er snel bij, want dit wordt een pareltje waar u niet aan voorbij wilt lopen!