Het verhaal van onze Projectleider Dennis van Loon.

Nieuws

Het verhaal van onze Projectleider Dennis van Loon.

In het schooljaar 2015/2016 van de opleiding Middenkaderfunctionaris bouw MBO niveau 4 aan het Summa College, zat Dennis in het vierde leerjaar en was op zoek naar een stageplek bij een middelgroot bouwbedrijf. Na zijn stage bij Keeris Architecten, stuitte hij op het nieuwbouwproject De Wijde Blick in Hapert via de website van Van Santvoort Bouw. Dit project sprak hem direct aan en was ook dichtbij huis. Hij aarzelde niet en nam direct contact op met Chris Pijnenburg (HR-manager).

Helaas was er geen stage plek beschikbaar op het project De Wijde Blick, maar het geluk lachte hem toe omdat Van Santvoort Bouw in Bladel begon aan een nieuw project: 24 appartementen Het Aambeeld Bladel. Zo doorliep Dennis zijn vierde leerjaar stage op dit project.

van santvoort by the image partner (64) (1)
van santvoort

Waarom Van Santvoort? “Bij Van Santvoort Bouw ben ik vanaf het begin welkom geweest en ben ik terecht gekomen in een warm bad. Ik heb de kans gekregen om kennis te maken met de bouw en ervaring op te doen in de zowel de uitvoering als werkvoorbereiding. In de afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat binnen Van Santvoort Bouw iedereen elkaar wil helpen op wat voor manier dan ook.”

In april 2022 nam Dennis een nieuwe uitdaging aan als junior projectleider. Deze rol bevalt uitstekend en biedt hem de mogelijkheid om aan boeiende projecten te werken. Wat de toekomst precies in petto heeft, weet hij nog niet, maar Dennis kijkt er met enthousiasme naar uit om verder te groeien binnen Van Santvoort Bouw.