Beste leerbedrijf 2024!

Nieuws

Beste leerbedrijf 2024!

🌟 Bij Van Santvoort Bouw gaan we verder dan alleen bouwen… We bouwen aan de toekomst van onze medewerkers! πŸ—οΈπŸ’‘ Als leerbedrijf geloven we in groei, ontwikkeling en kansen. We zijn trots op de prijs en nominatie. πŸ† Dat wij nou de winnaar zijn geworden in de sector Techniek en Gebouwde Omgeving is wel echt wel de kers op de jubileumtaart. πŸŽ‚ Β Onze HR-manager Chris Pijnenburg deelt graag het verhaal achter onze successen.

Lees hier het volledige interview

Met grote trots delen we mee dat we zijn uitgeroepen tot het ‘Beste Leerbedrijf 2024 van Nederland’ in de sector Techniek en Gebouwde Omgeving. Deze prestigieuze erkenning, toegekend door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), is een bewijs van onze toewijding aan het opleiden en begeleiden van talentvolle leerlingen en studenten.

Op dinsdag 4 april heeft SBB de 18 sectorwinnaars bekendgemaakt voor de verkiezing van het beste leerbedrijf en praktijkopleider. Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes, en in het bijzonder naar onze toegewijde praktijkopleiders. Hun dagelijkse inzet en toewijding aan het begeleiden van onze lerende collega’s hebben deze erkenning mogelijk gemaakt. Dit is een mijlpaal die hun harde werk en toewijding oprecht weerspiegelt!

Voor bijna een half miljoen mbo-studenten in Nederland is praktijkgericht leren een onmisbaar onderdeel van hun opleiding. Het ministerie van OCW heeft in 1996 de verkiezing van het beste leerbedrijf ingesteld om het belang van praktijkervaring te benadrukken.

We zijn vereerd en dankbaar voor deze erkenning en blijven ons inzetten voor de ontwikkeling van toekomstige vakmensen in onze branche. Want Echt bouwen, doe je samen.

img 0394
Uitreiking Beste leerbedrijf 2024