Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

Huuraanbod
Huuraanbod

Binnen onze organisatie exploiteren wij vanuit Holding Locht BV op enkele bijzondere plaatsen in de regio appartementen en grondgebonden woningen voor de verhuurmarkt. Ons aanbod wordt veelal via regionale verhuurmakelaars in verhuur gebracht maar ook rechtstreeks via ons bedrijf tonen wij u graag waar u ons bezit aantreft. Er komt door verhuizing van de huidige huurders natuurlijk regelmatig een woning of appartement leeg.

Voor het huidige aanbod kunt u contact opnemen met Rick van Lieshout door te mailen naar: info@holdinglocht.nl of telefonisch via 076-7370174.

Inkomensvereisten en toewijzing:
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning hanteren wij over het algemeen een inkomenseis waarbij geldt dat het noodzakelijk bruto maandinkomen 4 keer de maandhuur bedraagt (uitgaande van 1 inkomen). Bij samenlevingsvormen waarbij beide partners ouder zijn dan 35 jaar wordt ook rekening gehouden met een eventueel 2e inkomen. Indien u hierover vragen heeft, dan informeren wij u graag verder hierover. Daarvoor hebben wij een aantal gegevens van u nodig zoals:

  • Het nummer van uw identiteitsbewijs
  • Een recente salarisstrook en/of werkgeversverklaring
  • Indien u zelfstandig ondernemer bent, een door een erkend accountant gewaarmerkte winst- en verliesrekening

Wanneer er twijfel bestaat wordt ook wel gewerkt met een borgsteller.
Wij hebben appartementen in verhuur in diverse prijsklassen, er is natuurlijk een regelmatig verloop, het huidig aanbod is altijd te downloaden maar u kunt natuurlijk ook bespreken te wachten tot een bepaalde woning of appartement vrijkomt.