Bouw op Maat Concept
De ideale woning is voor iedereen anders. Met BOUWEN OP MAAT ontwerp je zelf jouw unieke woning.
Wonen aan de Locht in Veldhoven
Wonen aan de Locht in Veldhoven

Eind 2014 is het nieuwe kantoor voor Van Santvoort Bouw en Sankomij Installatietechniek opgeleverd. De voormalige behuizing van deze bedrijven aan De Locht 25-27 maakt plaats voor twee royale vrijstaande woningen, beiden op een perceel van circa 400 m2. Hiermee wordt het afwisselende beeld van de straat hersteld met inachtneming van de cultuurhistorische kenmerken en geven we op een passende wijze gestalte aan het herstel van de oude linten in het centrum van oud Veldhoven. De nieuwe gebouwen passen we qua beeld zo goed mogelijk in haar reeds bestaande omgeving. Dat houdt in dat de woningen worden opgetrokken in een schaal en architectuur passend aan de oude linten.

Keeris Architecten uit Eersel heeft een verkavelingsopzet gemaakt die u hier kunt downloaden. De eerste woning is inmiddels verkocht en opgeleverd. De tweede woning wordt momenteel door ons ontwikkeld als Nul op de Meter woning. Onderstaand ziet u het voorlopige ontwerp van deze woning. Een woning die zo energiezuinig is ontworpen en gerealiseerd, dat de woning zelf voldoende energie opwekt om te voorzien in het volledige energieverbruik van haar toekomstige bewoners. Van Santvoort realiseert deze woning voor eigen portefeuille. De woning zal medio 2018 beschikbaar komen voor verhuur.

Heeft u interesse in deze unieke kans om op een gewilde locatie in oud Veldhoven te wonen en de vrijheid te genieten van het huren van een vrijstaande woning? Schrijf u dan alvast in als belangstellende via onze inschrijfpagina.