Bouw op Maat Concept
De ideale woning is voor iedereen anders. Met BOUWEN OP MAAT ontwerp je zelf jouw unieke woning.
Heuvelse Hof - Waalre
Heuvelse Hof - Waalre

ALLE WONINGEN IN DIT PROJECT ZIJN VERKOCHT. 

Heuvelse Hof, een nieuw te realiseren project waarmee we een gevarieerde, comfortabele en betaalbare uitbreidingswijk realiseren in Waalre-dorp. Betaalbaar betekent echter geenszins minder mooi of kwalitatief minder goed. Integendeel: de wijk kenmerkt zich door een fraaie combinatie van traditionele (Kempische) architectuur, duurzaam materiaalgebruik en een luxe uitstraling.

De gemeente Waalre staat bekend om haar groene en bosrijke omgeving. Omringd door deze natuur wordt in Waalre-dorp een nieuw project gerealiseerd: Heuvelse Hof. In een ruim opgezet plan zal een gevarieerde wijk ontstaan als uitbreiding op de wijk '"Waalre-West" (2005). De wijk strekt zich uit over het gebied vanaf de Deelshouten tot aan de Heuvelstraat. Om het een levendige wijk te maken, is er voor gekozen om veel verschillende woningtypen in verschillende prijsklassen te realiseren. Zo ontstaat een afwisselende, dorpse uitbreidingswijk die betaalbaar is en voor ieder wat wils biedt.

Het project kenmerkt zich door een fraaie combinatie van traditionele, Kempische architectuur, duurzaam en degelijk materiaalgebruik en karaktervolle detaillering. Het straalt een dorpse sfeer uit. De woningen voldoen standaard aan de nieuwste milieueisen. Daarbij wordt het groen niet uit het oog verloren: de woningen staan op royale percelen en de wijk grenst aan het buitengebied. De verschillende woningtypen zijn efficiënt ingedeeld en kunnen worden voorzien van een ruim aanbod aan optiemogelijkheden. U weet daardoor bij aankoop al in belangrijke mate waar u aan toe bent, zowel in bouwkundig als in financieel opzicht. Wij nodigen u graag uit om samen met ons de mogelijkheden te bespreken en wie weet bent u over een tijdje wel de trotse eigenaar van uw eigen woning in het landelijke Heuvelse Hof!

Waalre mag zich met recht de 'Groenfontein' van de Kempen noemen. Alle kenmerken van een typisch Kempenlandschap zijn aanwezig. De circa 16.500 inwoners kunnen genieten van het vele dat Waalre te bieden heeft. Maar liefst 600 hectare aan schitterende natuur zorgt ervoor dat wandelaars, fietsers en ruiters kunnen genieten van de omgeving. Bossen, heidevelden, vennen en de riviertjes de Dommel en Tongelreep staan garant voor vele uren ontspanning.

Een oase van groen, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn: Waalre ligt namelijk in de Braninport Regio Eindhoven. Dit betekent dat u woont in een omgeving met veel ecomomische bedrijvigheid. De voorzieningen sluiten daar perfect bij aan. Dankzij de uitstekende busverbindingen en de goede aansluiting op bijvoorbeeld de A2 en A67, bent u snel op de High Tech Campus, bij het Máxima Medisch Centrum, het centrum van Eindhoven, op Eindhoven Airport of bij het Parktheater. Daarnaast vindt u in Waalre scholen, actieve buurtcentra, een groot aantal winkels, gezellige restarurants en leuke cafés.

Inmiddels is dit project gerealiseerd en is het helemaal bewoond.