Bouw op Maat Concept
De ideale woning is voor iedereen anders. Met BOUWEN OP MAAT ontwerp je zelf jouw unieke woning.
Schrijverskwartier in Bladel
De woningen

Hieronder treft u per woningtype de omschrijving aan. Op de download pagina vindt u alle tekeningen en overige verkoopbescheiden.

6 rijwoningen aan het 'groentje' (bouwnummers 24 tot en met 29)
Aan het nieuwe 'groentje' in de wijk vinden we een rij van zes woningen met daarin opgenomen twee hoekwoningen met een woonoppervlak van 110 of 115  m² bij een inhoud van circa 434 of 461 m³ en vier tussenwoningen met een woonoppervlak van 110 of 112  m² bij een inhoud van circa 415 of 420 m³. De woningen beschikken op de begane grond over een royale woonkamer/keuken en een hal met toilet. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers van circa 11, 10 en 8 m² en een functionele badkamer met douche, toilet en wastafel. De zolder is vrij indeelbaar en heeft daar een installatiezone voor de installaties voor verwarming en ventilatie. Het perceeloppervlak ligt tussen 149 en 182 m².

3 rijwoningen aan de entree (bouwnummers 11, 12 en 13)
De twee hoekwoningen zijn ideale woningen om betaalbaar de woningmarkt te betreden maar toch direct al veel ruimte te hebben op een perceel dat uitbreidingsmogelijkheden biedt voor nu of de toekomst. Ze hebben een praktische indeling en zijn gelegen op een groot perceel. De tussenwoning heeft een prachtig woonoppervlak van 133 m² en kenmerkt de entree van de wijk met zijn statige kopgevel. Het perceeloppervlak bedraagt circa 167 m² bij een inhoud van circa 490 m³. De hoekwoningen hebben een woonoppervlak van 122 m² met een perceeloppervlak van respectievelijk circa 285 of 244 m² bij een inhoud van circa 481 m³. De woningen beschikken op de begane grond over een royale woonkamer/keuken en een hal met toilet. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers van circa 14, 10 en 9 m² en een functionele badkamer met douche, toilet en wastafel. De zolder is vrij indeelbaar en heeft daar een installatiezone voor de installaties voor verwarming en ventilatie. 

4 twee-onder-één-kapwoningen (bouwnummers 1 tot en met 4)
De vier twee-onder-een-kapwoningen zijn bijzonder ruimtelijk. Ze zijn gesitueerd aan de buitenrand van het plan en hebben prachtig ruime percelen. Woning 1 heeft een prachtige kopgevel dat hem niet alleen een bijzondere status geeft maar ook nog eens extra woonoppervlak. Deze woning heeft een woonoppervlak van circa 138 m², met een inhoud van circa 528 m³ en een ruim perceel van circa 253 m². Woning 2, 3 en 4 hebben een woonoppervlak van circa 122 m², met een inhoud van circa 481 m³ op percelen tussen 249 en 315 m².

De woonkamer/keuken op de begane grond biedt fraaie mogelijkheden. Woning 1 heeft een prefab houten berging achter in de tuin. Bij woningen 2, 3 en 4 staat de gemetselde berging naast de woning en is via een kanteldeur aan de voorzijde en via een loopdeur in de achtertuin bereikbaar. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers van circa 15, 9 en 6 m² en een royale badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die, naast een installatiezone voor de installaties van de woning, vrij indeelbaar is met bijvoorbeeld een vierde slaapkamer of hobbyruimte. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.