Bouw op Maat Concept
De ideale woning is voor iedereen anders. Met BOUWEN OP MAAT ontwerp je zelf jouw unieke woning.
Schrijverskwartier in Bladel
De situatie

Wij hebben Urban Jazz gevraagd om het reeds in opdracht van de gemeente Bladel gemaakte stedenbouwkundige plan te verfijnen en te onderzoeken welke bebouwingsmogelijkheden er zijn. Op basis van de door ons ingeschatte woningbehoefte is een nieuw stedenbouwkundig plan ontstaan. Het laat een bovenaanzicht zien van de toekomstige wijk en geeft inzicht in hoe wordt omgegaan met de omgeving, parkeren, spelen, verkeer, groen en uiteraard wonen. De inrichting van de openbare ruimte is slechts een impressie, deels ontleend aan de beschikbare gegevens van de gemeente. U dient er rekening mee te houden dat deze nog kan wijzigen.

Klik op de afbeelding voor een grotere PDF versie van de situatie.

De diversiteit aan woningen (zelfs ook binnen de woningtypen) zorgt ervoor dat voor iedere doelgroep ruimte is in het plan. U kunt in Schrijverskwartier in Bladel terecht voor de eengezinswoning en voor de twee-onder-één-kapwoning in de koopsector alsmede de eenpersoons duplex woning en de rijwoningen in de huursector. 

Woningstichting De Zaligheden uit Eersel koopt in dit plan 6 rijwoningen en 10 duplexwoningen om zodoende ook invulling te kunnen geven aan de betaalbare verhuur van woningen in het dorp. Dit betreffen de bouwnummers 05 tot en met 10 en 14 tot en met 23.