Bouw op Maat Concept
De ideale woning is voor iedereen anders. Met BOUWEN OP MAAT ontwerp je zelf jouw unieke woning.
Schrijverskwartier in Bladel
De procedure

12 juni 2020: start verkoop
Vanaf vandaag vindt u op deze projectpagina alle benodigde informatie voor oriëntatie op uw droomwoning in Schrijverskwartier in Bladel. De definitieve ontwerpen, technische informatie, optiemogelijkheden, verkoopprijzen en uiteraard het inschrijfformulier.

22 juni 2020: uiterlijke inleverdatum voorkeurformulier
We vragen u om uiterlijk op maandag 22 juni aan ons kenbaar te maken naar welk woningtype en bouwkavel uw voorkeur uitgaat. Uw formulier kan worden ingediend bij Box Makelaardij aan de Mart 6A in Bladel of via info@boxmakelaardij.nl. Dit is voor u uiteraard vrijblijvend, maar we vragen u wel alleen een formulier in te dienen als u onder normale omstandigheden ook echt de intentie hebt om een woning te kopen. Aan de hand van de ontvangen formulieren wordt namelijk bepaald of u een optie krijgt. Hoe sneller veel woningen worden verkocht, hoe sneller het plan kan starten. De financiële zekerheid die u kunt geven samen met het moment waarop u bij ons inschreef zijn bepalend voor de toewijzing.

23 juni 2020: toewijzen van de woningen
Nu de omvang van de interesse en de voorkeuren qua woningtypen en bouwnummers bekend zijn gaan we toewijzen. Op 23 juni doen we dat samen met Box Makelaardij. Iedereen ontvangt van ons uiterlijk op 24 juni of een woning is toegewezen of niet. Heeft u geen woning toegewezen, dan blijft u natuurlijk reservekandidaat voor de woningen waarop u ingeschreven heeft. Mocht er een kandidaat koper de toegewezen optie terug geven dan wordt u door Box Makelaardij benaderd.

Juni / juli: verkoopgesprekken
Indien u een bouwnummer toegewezen heeft gekregen, wordt u uitgenodigd door Box Makelaardij voor een verkoopgesprek. Mogelijjk heeft u nog vragen op basis waarvan u besluit de woning al dan niet te kopen en uiteraard worden gegevens uitgewisseld om de koopovereenkomst en aanneemovereenkomst op te kunnen maken. Uiteraard voorzien we u graag van de nodige informatie zodat u weloverwogen de aankoopbeslissing kunt nemen.