Bouw op Maat Concept
De ideale woning is voor iedereen anders. Met BOUWEN OP MAAT ontwerp je zelf jouw unieke woning.
Gerwen ZO
Gerwen ZO

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de ontwikkeling en realisatie van bouwplan GerwenZO!, het nieuwbouw project van 68 woningen in het Zuidoosten van het dorpse, groene en eigentijdse Gerwen. Het is een kleine nieuwbouwwijk, gelegen tussen de bestaande straten Ter Warden, Moorvensedijk en Kerkakkers. Het project bevindt zich in verkoopfase. De opdrachtgever (GerwenZO BV) heeft Van Santvoort Bouw de opdracht gegeven om de woningen te laten realiseren en daarom informeren we u via onze website graag over deze mooie plannen.

Bent u een starter, zoekt u als gezin naar meer woonruimte of wilt u met het oog op de toekomst een gelijkvloerse woning gaan betrekken? Het GerwenZO! project zal voor iedere doelgroep een woningtype hebben wat aansluit bij uw persoonlijke situatie. Vooralsnog is er slechts beperkt informatie beschikbaar maar meer concrete informatie over dit bouwplan gaat u de komende periode aantreffen op de projectwebsite www.gerwenzo.nl.

In de tussentijd kunt u zich via de projectwebsite aanmelden om automatisch op de hoogte te worden gehouden van nieuws rondom GerwenZO! Like het project ook op Facebook; dan weet u zeker dat u niets hoeft te missen!