Bouw op Maat Concept
De ideale woning is voor iedereen anders. Met BOUWEN OP MAAT ontwerp je zelf jouw unieke woning.
Genderpoort Veldhoven
Genderpoort Veldhoven

Tot 200 woningen moeten op korte termijn verrijzen op De Run in Veldhoven. Het kantoor van Zuidzorg – het voormalige gemeentehuis van Veldhoven – gaat tegen de vlakte.

Samen met Interesting Vastgoed en de gemeente Veldhoven hebben wij een intentieovereenkomst gesloten om de woningen te kunnen bouwen. Er is plek voor ongeveer 200 woningen. De exacte hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van de woningen en het woningbouwprogramma.

De met de gemeente gesloten intentieovereenkomst gaat uit van voornemen om 25 procent van de woningen te realiseren in het sociale segment. Tevens is het opwaarderen van De Gender, de door het plangebied lopende watergang, onderdeel van het plan en krijgt het geheel een duurzaam karakter en zullen de gebouwen duurzaam worden ontwikkeld ten aanzien van materialisatie, energie en leefbaarheid. 

Om de woningen te kunnen bouwen moet wel het oude gemeentehuis van Veldhoven worden afgebroken. Nu zit in dat gebouw nog het hoofdkantoor van Zuidzorg. Hoe de plannen voor het Pigeaudterrein er precies uit komen te zien is ook nog onduidelijk.

Meer informatie over dit project vindt u op de website www.genderkwartier.nl.