Bouw op Maat Concept
De ideale woning is voor iedereen anders. Met BOUWEN OP MAAT ontwerp je zelf jouw unieke woning.
Dorpshart in Knegsel
De financiering

De aankoop van een nieuwe woning is altijd spannend. Zeker als het gaat om een nieuwbouwwoning. Hoe zal het huis er uiteindelijk in het echt uitzien? Passen de tegels wel bij het sanitair? Passen de meubels die gekocht zijn? Uw fantasie zal de vrije loop hebben gedurende de bouw. 

Het is ook een drukke tijd voor u als koper. U moet namelijk veel (aankoop)beslissingen nemen. Denk hierbij aan uw badkamer, het meerwerk of dat u bijvoorbeeld wanden wilt verplaatsen. Al met al heeft u genoeg om over na te denken en dan moet u ook nog beslissen over uw hypotheek.

Hoe fijn is het dan dat u de financiële beslissingen samen met een professional kunt nemen. Wij hebben Financieel Adviesburo de Mul gevraagd om u hierbij te helpen. Zij zullen een financiële toets maken om te bekijken of de aankoop van de woning binnen uw mogelijkheden past. Dat is voor u fijn om te weten en uiteraard ook voor ons in verband met de voortgang van het project. Dit voorkomt eventuele teleurstellingen in een vroeg stadium.

Daarnaast zullen zij u uitgebreide uitleg geven over een hypotheek voor een nieuwbouwwoning. Na dit vrijblijvende gesprek (waar geen kosten voor worden berekend) kunt u zeker de juiste financiële beslissingen nemen. Financieel Adviesburo de Mul is een onafhankelijk intermediair. Zij doen zaken met alle hypotheekaanbieders. Van berekening tot aanvraag offerte, van dossiervorming tot aan passeren, Financieel Adviesburo de Mul begeleidt u en zorgt dat uw woonwens in vervulling kan gaan.

Meer informatie over de financieringsmogelijkheden vindt u op www.adviesburodemul.nl. U bereikt hen eveneens via 040 264 58 10 of hypotheken@fademul.nl.