Bouw op Maat Concept
De ideale woning is voor iedereen anders. Met BOUWEN OP MAAT ontwerp je zelf jouw unieke woning.
Alle Projecten
Alle Projecten
Genderkwartier (Zuidzorg)

Het voormalige Zuidzorg-kantoor in Veldhoven maakt plaats voor twee appartemencomplexen met daarin plek voor in totaal 96 appartementen.

Lees verder >

19 woningen KVL fase 3

Het historisch hart van KVL bestaat uit nieuwe en monumentale gebouwen op het KVL terrein. Van Santvoort realiseert hier voor BPD Ontwikkeling 19 nieuwe woningen.

Lees verder >

22 appartementen KVL Oisterwijk

Het historisch hart van KVL bestaat uit nieuwe en monumentale gebouwen op het KVL terrein. Van Santvoort realiseert hier voor BPD Ontwikkeling 22 nieuwe appartementen.

Lees verder >

6 woningen De Bleeck Waale

Land ’s-Heeren ontwikkelt 6 karakteristieke, landelijke woningen realiseren aan De Bleeck in Waalre.

Lees verder >

De Hoef in Rosmalen

Rosmalen is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker: De Hoef. Van Santvoort realiseert dit project voro BPD Ontwikkeling. 

Lees verder >

20 appartementen aan de Leostraat te Eindhoven

In opdracht van Woonstichting ‘thuis zijn we gestart met het ombouwen van het voormalig kantoorpand aan de Leostraat in Eindhoven naar 20 appartementen. 

Lees verder >

Reusel >
Groeneweg Reusel

Woningstichting De Zaligheden en Van Santvoort Ontwikkeling BV hebben de intentie uitgesproken om op de locatie Groeneweg 9 tot ontwikkeling te brengen. Een nieuwe bestemming in het voormalige Fraterhuis en 23 nieuwe seniorenappartementen in de achtertuin.

Lees verder >

Centrumplan Rijen

Een mooi en levendig centrum, dat is de wens van de gemeente Gilze en Rijen. Door de afronding door Durenadael BV van het plangebied met wonen, winkels en horeca gaat dat er komen.

Lees verder >

Genderpoort Veldhoven

In samenwerking met Interesting Vastgoed uit Eindhoven ontwikkelen en realiseren wij de Genderpoort in Veldhoven. Circa 200 moderne en duurzame appartementen op de terreinen van het voormalige Zuidzorg kantoor en bedrijfswasserij Pigeadu aan De Run in Veldhoven.

Lees verder >

Bladel >
Schrijverskwartier in Bladel

Het team van Van Santvoort Bouw BV, Urban Jazz en Keeris Architecten is door de Gemeente Bladel, mede namens Woningstichting de Zaligheden, als winnaar uitgeroepen in de marktselectie voor de herontwikkeling van de oude sporthal 't Spant er in Bladel!

Lees verder >