Bouw op Maat Concept
De ideale woning is voor iedereen anders. Met BOUWEN OP MAAT ontwerp je zelf jouw unieke woning.
Lange Kruisweg in Veldhoven
Lange Kruisweg in Veldhoven

Van Santvoort Ontwikkeling heeft het voormalige gemeentelijke gebouw aan de Lange Kruisweg 112 aangekocht en ontwikkeld naar een plan met zeven grondgebonden woningen. Op ons verzoek heeft de gemeente Veldhoven het bestemmingsplan herzien.

De zeven woningen in het stedenbouwkundig plan, ontworpen door LSL Architecten BNA uit Veldhoven, sluiten qua opzet aan op de aangrenzende wijk. De bouwmassa’s passen we zoveel als mogelijk aan op de omliggende bebouwing qua goot- en nokhoogte, bouwstijl en vorm.  Alle woningen zijn met de voorgevel gericht naar de Lange Kruisweg.Vijf tussenwoningen
De tussenwoningen zijn ideale woningen om betaalbaar de woningmarkt te betreden. Ze hebben een oppervlak van circa 102 m² bij een inhoud van circa 365 m³. De woningen beschikken op de begane grond over een royale woonkamer/keuken van 28 m², een bergruimte onder de trap en een hal met toiletruimte. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers van 14 en 11 m² en een functionele badkamer die is uitgerust met dubbele wastafel, inbouwtoilet en een inloopdouche. Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping die, naast de aanwezigheid van de installaties voor verwarming en ventilatie, mogelijkheden biedt voor een derde slaapkamer of hobbyruimte. De percelen voor de tussenwoningen zijn circa 130 m2 groot en krijgen een separate buitenberging van 5 m2.


Twee hoekwoningen
Deze twee hoekwoningen zijn ideale woningen om betaalbaar de woningmarkt te betreden of om door te stromen. De indeling van dit type is gelijk aan type 1 maar de entree is gelegen in de zijgevel en het hoekperceel geeft een ruimtelijk gevoel met ruime uitbreidingsmogelijkheden. Het oppervlak bedraagt circa 102 m² bij een inhoud van circa 380 m³. De woningen beschikken op de begane grond over een royale woonkamer/keuken van 28 m², een bergruimte onder de trap en een hal met toiletruimte. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers van 14 en 11 m² en een functionele badkamer die is uitgerust met dubbele wastafel, inbouwtoilet en een inloopdouche. Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping die, naast de aanwezigheid van de installaties voor verwarming en ventilatie, mogelijkheden biedt voor een derde slaapkamer of hobbyruimte. De beide hoekwoningen krijgen een perceel van circa 170 m2 en beschikken over een separate buitenberging van 5 m2.


Instapklaar afgewerkt!
Als je een nieuwbouwwoning koopt, ben je veelal behoorlijk op je eigen voorstellingsvermogen aangewezen als het gaat om keuzes over de inrichting en indeling. En die keuzes, dat zijn er nogal wat! Het kan zijn dat de woning casco wordt opgeleverd. Dan zit er bijvoorbeeld geen keuken of badkamer in. Een andere mogelijkheid is dat er een standaardkeuken en –badkamer worden geplaatst. Wil je binnen het bouwplan afwijken van deze standaarden? Dan laat je zogeheten meerwerk uitvoeren. Hoewel je de kosten hiervan kunt meefinancieren in je hypotheek, hanteert elke bank hiervoor zo haar eigen richtlijnen.

Om dat allemaal wat makkelijker en overzichtelijker te maken, hebben wij ervoor gekozen om de woning volledig instapklaar aan u op te leveren. Behoudens bijzondere wensen is meerwerk dus niet nodig en weet u direct waaraan u toe bent. Wat betekent dit? Heel eenvoudig, u koopt de woning inclusief complete keuken, sanitair en kranen van A kwaliteit, fraaie wand- en vloertegels, een PVC vloerafwerking op de begane grond en 1e verdieping, spuitwerk in de kleur wit op alle wanden van de begane grond en 1e verdieping en in de achtertuin een volledige erfafscheiding inclusief hedera, een flink terras en staptegels naar de berging.