Bouw op Maat Concept
De ideale woning is voor iedereen anders. Met BOUWEN OP MAAT ontwerp je zelf jouw unieke woning.
De Reeburgh - Veldhoven
De Reeburgh - Veldhoven

Welkom bij De Reeburgh, een nieuw te realiseren project waarbij we in belangrijke mate invulling geven aan de wens om betaalbare appartementen te realiseren in Veldhoven. Betaalbaar betekent echter geenszins minder mooi of kwalitatief minder goed. Integendeel: wij gaan een prachtig gebouw met een luxe uitstraling realiseren aan één van de entrees van Veldhoven.

Het plan is inmiddels gerealiseerd in de nieuwe wijk ‘Meerstraat’ in Veldhoven-Noord. Hierbij zijn de nieuwste milieueisen nageleefd en degelijke materialen toegepast. Naast efficiënt ingerichte appartementen met vanzelfsprekend een royaal terras of balkon is een extra bijzonderheid dat alle appartementen standaard volledig afgebouwd en dus instapklaar worden opgeleverd. Bij aankoop weet u dus precies waar u aan toe bent, zowel in bouwkundig als in financieel opzicht. Wij nodigen u graag uit om samen met ons de mogelijkheden te bespreken en wie weet bent u over een tijdje wel de trotse eigenaar van uw eigen droomappartement!

Uiteraard zijn alle appartementen bereikbaar met een lift en beschikken ze allen over een royaal balkon van 8 tot 58m2. De appartementen variëren in oppervlakte tussen 60 en 110 m2.