Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

WSZ en Van Santvoort starten met bouw CPO project Kempenland Bladel
18-12-2012
WSZ en Van Santvoort starten met bouw CPO project Kempenland Bladel

Op maandag 17 december is het officiële startsein gegeven voor de bouw van negen woningen in het CPO project Kempenland Bladel. Het startsein werd gegeven door wethouder Arjan van der Hout. Hij heeft onder toeziend oog van de kopers en betrokken partijen letterlijk de eerste schop in de grond gezet. Naar verwachting worden de woningen in het vierde kwartaal van 2013 opgeleverd.


Collectief Particulier Opdrachtgeverschap
Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) staat niet de projectontwikkelaar aan het roer maar de toekomstige bewoners. Zij bepalen en beslissen over elke stap in het bouwproces. Begin dit jaar zijn de toekomstige bewoners enthousiast aan de slag gegaan met de realisatie van hun woning in het project Kempenland Bladel. Samen met GeWOON architecten hebben zij de woningen ontwikkeld en ontworpen, waardoor ze hun eigen wensen ver hebben doorgevoerd. Vervolgens hebben ze enkele bouwbedrijven een prijsopgave voor de bouw uit laten brengen. Bouwbedrijf W. van Santvoort heeft de opdracht gekregen en zal deze maand starten met de eerste bouwwerkzaamheden. Van het begin tot het eind van het project worden de toekomstige bewoners begeleid door een projectmanager van Woningstichting de Zaligheden (WSZ).
 

Nog één woning beschikbaar!
Droom jij er ook van om samen met jouw toekomstige buren je eigen woning te realiseren? Dan is dit je kans! In het CPO project Kempenland Bladel is nog één hoekwoning beschikbaar. Het perceelsoppervlakte bedraagt 228 m2. Je hebt nog alle vrijheid om zelf de woning aan de binnenzijde vorm te geven. Wil je meer informatie over het CPO project Kempenland Bladel? Kijk dan op de website www.wsz.nl of neem vrijblijvend contact op met WSZ, (0497) 517 835.