Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

Van Santvoort versterkt het directieteam met het oog op de toekomstige ambitie.
29-09-2021
Van Santvoort versterkt het directieteam met het oog op de toekomstige ambitie.
Van Santvoort versterkt met ingang van 4 oktober de directie met Hans-Bart Olijhoek als operationeel directeur.

Van Santvoort versterkt met ingang van 4 oktober de directie met Hans-Bart Olijhoek als operationeel directeur. Hans-Bart vult hiermee het directieteam aan dat al bestond uit Kees van Kuik en Bas Oomen. “Om de professionalisering van het bedrijf verder vorm te kunnen geven hebben wij na een zorgvuldig proces waarin de medewerkers zijn betrokken besloten op zoek te gaan naar een nieuwe verbinder in ons bedrijf. Dat is gelukt!” aldus Kees van Kuik.

Hans-Bart is 44 jaar jong en heeft de afgelopen 24 jaar gewerkt bij Viggo in Eindhoven. Viggo is een luchtvaart dienstverlener en voornamelijk bekend van de afhandeling van passagiers op Eindhoven Airport. Hij was daar sinds 2011 in de functie van Operations Director verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het bedrijf. De kennis en kunde in het managen en verbeteren van de dienstverlening die nodig was om de groei van Eindhoven Airport op te vangen en zijn verantwoordelijkheid voor continue verbetering van processen en efficiency neem hij met zich mee naar Van Santvoort.

“Bedenken wat er beter kan is niet moeilijk, het realiseren daarvan is iets moelijker, maar de echte uitdaging zit in het continue verbeteren. Samen, met een verbonden team, onze klanten en opdrachtgevers ga ik deze uitdaging graag aan” zegt Hans-Bart over zijn nieuwe functie. “Ik word enorm vrolijk van het verder professionaliseren en ontwikkelen van een organisatie. Ik hoop dat mijn bijdrage aan Van Santvoort de komende jaren die overtuiging reflecteert en dat we daarmee ook in de toekomst de aanjager zullen zijn van creatief, hoogwaardig en klantgericht werk door de dingen net even anders te doen dan gebruikelijk.”

“De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en dat betekent dat er meer decentraal gewerkt wordt met grotere verantwoordelijkheden in alle lagen van de organisatie. Dit vraagt om een meer ondersteunende managementstijl waarbij veel aandacht is voor de individuele medewerker. Dit vraagt ook iets specifieks van de directie en medewerkers, omdat de bouwende ontwikkelaar van de toekomst veel meer moet kunnen dan alleen het stapelen van stenen. Nieuwe, bredere kennis en competenties die niet altijd alleen maar bouwtechnisch zijn dragen daaraan bij. Vandaar de keuze voor een directeur van buiten de traditionele bouwbranche die met name kennis heeft van processturing. Wij stellen Hans-Bart heel graag en met trots aan u voor” zo zegt Bas Oomen.