Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

Opening duurzame kantoor Sankomij en Van Santvoort
28-11-2014
Opening duurzame kantoor Sankomij en Van Santvoort

Sankomij Installatietechniek en Van Santvoort Bouw openden donderdag 27 november officieel haar nieuwe en duurzame kantoorgebouw aan De Plank in Veldhoven. De bedrijven waren daarvoor gevestigd aan de Locht in Veldhoven. Veldhovens Wethouder Hans van de Looy en oud-eigenaar Willem van Santvoort ontdeden de reclamezuilen voor het gebouw van haar bescherming en knipte samen het rode lint dat de toegang tot het gebouw tot dat moment nog versperde.

Directeur Kees van Kuik van Van Santvoort: ‘Deze opening betekent een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven, die ondanks de crisis uit haar jasje waren gegroeid. Het kantoor heeft een betere uitstraling dan de oude locatie, het is groter en biedt daardoor ruimte voor groei in de toekomst. De opening zien beide bedrijven als een belangrijke opmaat voor de continuering en verdere uitbreiding van onze activiteiten in de regio’.

Nadat er al vele jaren voornamelijk gesproken werd over de revitalisatie van de hele bedrijvenzone gelegen tussen De Plank, Locht en Heerseweg, bleek dat plan uiteindelijk niet realiseerbaar maar maakte het huidige bestemmingsplan de nieuwbouw van het nieuwe kantoor toch mogelijk. En wat voor nieuwbouw! Van Santvoort en Sankomij realiseerden een modern en energiezuinig gebouw, naar een ontwerp van LSL architecten uit Veldhoven. Het gebouw is voorzien van een erg duurzame thermische schil en energiezuinige installaties door middel van een warmtepomp. Hiermee voldoet het gebouw aan de strenge eisen van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en komt het in aanmerking voor fiscale stimulering.

De oude behuizing aan de Locht zal plaats maken voor twee half vrijstaande woningen en één vrijstaand geschakelde woning. Zo geven we op een passende wijze gestalte aan het herstel van de oude linten in het centrum van oud Veldhoven. De verkoop van deze woningen start naar verwachting eind 2015 maar belangstellenden kunnen zich al bij Van Santvoort melden.

Over Sankomij Installatietechniek en Van Santvoort Bouw
Sankomij is als werktuigbouwkundig installateur met 85 medewerkers actief in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van installaties voor woon- en utiliteitsgebouwen. De 24 uurdienst van het bedrijf heeft circa 20.000 woningen in beheer als het gaat om de centrale verwarming en warmwateropwekking. Zeer recent won Sankomij de eerste Nyenrode Supply Chain Award, een prijs om de voorlopers in de branche op het gebied van ketensamenwerking in het zonnetje te zetten en daarmee de gehele sector te inspireren en te motiveren.

Van Santvoort is vanuit twee vestigingen actief in het ontwikkelen, realiseren, onderhouden en renoveren van woningen en utiliteitsgebouwen. Het 50 medewerkers tellende gepassioneerde team van vakmensen is dagelijks bezig met het leveren van hoogwaardige kwaliteit, creatieve ideeën en duurzame oplossingen als belangrijkste doel.