Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

KOPEN IS WEER GOEDKOPER DAN HUREN...
02-11-2012
KOPEN IS WEER GOEDKOPER DAN HUREN...
De Reeburgh wordt vanaf heden verkocht met 25% KoopGarant korting!

Een woning kopen met 25% korting en terugkoopgarantie. Wat wil je nog meer? Sinds kort zijn wij officieel licentiehouder van het KoopGarant concept en bieden vanaf heden de appartementen in De Reeburgh aan volgens dit concept. Wat betekent dit voor u als kandidaat koper?

Het principe van Koopgarant is eenvoudig: u krijgt een korting van 25% op de marktwaarde van de woning, maar wordt wel volledig eigenaar van de woning, met de bijbehorende bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Wanneer u de woning wil verkopen, dan kopen wij de woning gegarandeerd weer terug, waarbij de waardeontwikkeling (positief en negatief) voor een stukje met ons wordt gedeeld. Op de projectpagina van De Reeburgh ziet u de gewijzigde prijslijst waarop de marktwaarde van de appartementen staat vermeld, maar ook direct de KoopGarant prijs. U kunt zelfs nog kiezen voor een basis of luxe afbouw.

Snelle beslissers profiteren nog tot het einde van het jaar van de huidige hypotheekregels. U bent dan al eigenaar van een eigen appartement in De Reeburgh vanaf een netto maandlast van ca. € 370,- per maand. Bezoek onze open dag op zaterdag 10 november in het informatiecentrum van De Abdijtuinen in Veldhoven (adres: Abdijtuinen 201)

KOPEN WORDT DUS WEER GOEDKOPER DAN HUREN!