Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

Informatieavond De Wijde Blick Hapert
17-06-2015
Informatieavond De Wijde Blick Hapert
Op dinsdag 30 juni 2015 tussen 19.30 en 21.00 uur

De gemeente Bladel heeft in 2014 het bestemmingsplan van het gebied Stokekkers gewijzigd, zodat het een betere aansluiting zou vinden bij de gewijzigde woningmarkt. Begin 2015 heeft de gemeente via een markselectie Van Santvoort uit Veldhoven geselecteerd om de ontwikke-ling en realisatie van dit plan op zich te nemen. Het plan, De Wijde Blick, betreft een unieke en hoogwaardige afronding van de dorpsrand van Hapert. Een gevarieerde, comfortabele en be-taalbare afronding van de bestaande nieuwbouwwijk Stokekkers.

Betaalbaar betekent echter niet minder mooi of kwalitatief minder goed. Integendeel: het project ken-merkt zich door een fraaie combinatie van traditionele (Kempische) architectuur, duurzaam materiaalgebruik en een hoogwaardige invulling van het openbare gebied. “De inzending van Van Santvoort viel op door haar heldere en ruimtelijke opzet”, volgens Ad van Gestel, planeconoom bij de gemeente Bladel. “Bijna alle woningen hebben vrij uitzicht op het groen, er is veel diversiteit in woningtypen en de architectonische uitwerking is van een hoog niveau”.

Het project is gelegen achter de woningen aan Het Kaar en bestaat uit een halfronde straat met daar-aan twee erven. Om er een levendige wijk van te maken, is er voor gekozen om veel verschillende woningtypen in verschillende prijsklassen te realiseren. Zo ontstaat een afwisselende, dorpse uitbrei-dingswijk die voor ieder wat wils biedt en betaalbaar is. Het project straalt een dorpse sfeer uit. De woningen voldoen standaard aan de nieuwste milieueisen. Daarbij wordt het groen niet uit het oog verloren: de woningen staan op royale percelen en het project grenst aan het buitengebied.

Trots is Bas Oomen, directeur van Van Santvoort: “We hebben de verschillende woningtypen efficiënt ingedeeld en daarnaast worden ze voorzien van een ruim aanbod aan optiemogelijkheden. Via ons Bouw op Maat proces, waarbij de koper voor de koopbeslissing de woning op maat aanpast, weet hij bij aankoop exact waaraan hij toe is. Zowel in bouwkundig als in financieel opzicht”.

Het plan bestaat uit negen tussenwoningen vanaf € 185.000,-, twaalf hoekwoningen vanaf € 210.000,-, acht twee-onder-een-kapwoningen al vanaf €275.000,- en twee vrijstaande woningen van-af €375.000,-. Alle prijzen zijn Vrij op Naam.

Van Santvoort presenteert haar voorlopige plannen aan omwonenden en belangstellenden op dinsdag 30 juni a.s. tijdens een informatieavond tussen 19.30 en 21.00 uur in Café ’t Pleintje in Hapert. U bent deze avond welkom om de voorlopige plannen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.
De verkoop van het plan start naar verwachting in oktober van dit jaar. Box Makelaardij uit Bladel gaat de verkoop verzorgen. Zij zijn bereikbaar op 0497 369 193 of via www.boxmakelaardij.nl of info@boxmakelaardij.nl.