Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

Heuvelse Hof - de voorbereidingen zijn gestart
01-02-2013
Heuvelse Hof - de voorbereidingen zijn gestart
Start bouw gepland begin juni 2013

Drukke weken met een mooi eindresultaat. Reeds 39 van de 51 woningen van ons bouwplan Heuvelse Hof in Waalre zijn verkocht. Natuurlijk zijn we daar, zeker in tijden van economische tegenwind, enorm trots op. Het geeft ons aan dat de ontwerpen van de woningen, de locatie en de verkoopprijzen aantrekkelijk zijn.

Alle kopers hebben we reeds middels een informatiebulletin op de hoogte gebracht van de planning die moet leiden tot de start van de bouw begin juni. In voorbereiding daarop zijn de kopers eind januari al naar de notaris geweest voor de akte van levering met Groninger Akte, waardoor een aantrekkelijk fiscaal voordeel kon worden behaald. Op 13 februari start het archeologische werk waardoor we tot uiterlijk vrijdag 8 februari u dit fiscaal voordeel nog kunnen bieden. Begin maart wordt het bestemmingsplan vastgesteld en direct daarna wordt de vergunning aangevraagd.

Heeft u interesse in een woning in dit project? Bekijk hier ons actuele aanbod of neem contact op met Kennis Makelaardij te Veldhoven. Bent u een snelle beslisser, dan heeft u dus nog heel kort de tijd om op eenvoudige wijze duizenden euro's te besparen.