Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

Het hoogste punt bereikt
24-11-2014
Het hoogste punt bereikt
De Nieuwe Erven in Molenschot

Op 19 november jl. bereikte bouwplan De Nieuwe Erven in Molenschot haar hoogste punt. Een mijlpaal voor het project, haar toekomstige bewoners maar zeker ook voor het dorp Molenschot.

Na vele jaren geen nieuwbouw te hebben kunnen realiseren in Molenschot, maakt vernieuwde wetgeving dit project immers eindelijk mogelijk. En wat voor nieuwbouw! Van Santvoort realiseert hier 30 prachtige woningen en bouwpercelen waar kopers volop inspraak hebben. Hiermee wordt invulling gegeven aan een belangrijke wens uit het integraal Dorps Ontwikkelingsplan voor Molenschot: woningbouw voor starters en gezinnen met jonge kinderen. Het plan omvat overigens nog veel meer dan alleen woningen voor jongeren.

Op 19 februari van dit jaar vierden wij de start van de bouw van het project, waarbij wethouder Starreveld het startsein voor het slopen van de oude bebouwing gaf. Nu werd met een feestelijke happening het bereiken van het hoogste punt van dit plan gevierd. Onder aanwezigheid van wethouder Starreveld, de toekomstige bewoners en een afvaardiging van de gemeenteraad en de dorpsraad werden de medewerkers op de bouwplaats in het zonnetje gezet en is de vlag gehesen als symbool voor het bereiken van deze belangrijke mijlpaal.

Het nieuwbouwproject De Nieuwe Erven ligt aan de Veenstraat in Molenschot en bestaat uit 30 woningen en bouwpercelen zodat het project voor iedere doelgroep ruimte biedt. Het project wordt gerealiseerd door Van Santvoort uit Veldhoven. De eerste fase bestaat uit 19 woningen waarvan er reeds 17 zijn verkocht. Heeft u ook interesse in een van de woningen van De Nieuwe Erven? Kijk op onze projectpagina. Ook Kin ERA Makelaars Rijen informeert u met alle plezier over de mogelijkheden! Contact neemt u op via 0161 - 244 844 of rijen@kinmakelaars.nl