Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

Feestelijke viering start bouw Heuvelse Hof
24-06-2013
Feestelijke viering start bouw Heuvelse Hof

Op maandag 24 juni wordt om 16.00 uur met een feestelijke happening de start bouw van de woningen in het plan Heuvelse Hof gevierd. Wethouder Ton Bonouvrié zal de officiële handeling verrichten en met één druk op de knop het startsein voor de bouw geven. Het nieuwbouwproject Heuvelse Hof strekt zich uit vanaf de Deelshouten tot aan de Heuvelstraat en wordt een gevarieerde, comfortabele en betaalbare woonwijk. Heuvelse Hof ligt in een groene en bosrijke omgeving en krijgt een dorpse uitstraling. Het project wordt gerealiseerd door Bouwbedrijf W. van Santvoort BV. De woningen bestaan uit verschillende woningtypen zodat het een levendige woonwijk wordt. Sinds de start van de verkoop op 29 september 2012, is 85 % van de te realiseren woningen verkocht. ‘Iets waar ik trots op ben omdat dit in tijden van economische recessie uitzonderlijk is’, zegt wethouder Bonouvrié.

Trots is ook directeur Bas Oomen van bouwbedrijf Van Santvoort. “De prijs-kwaliteit verhouding is goed en de locatie spreekt aan. Er is een gevarieerd aanbod: starterswoningen, twee-onder-een kap woningen en vrijstaande woningen. Ook heeft Woningstichting Thuis (voorheen Aert Swaens) 13 woningen gekocht, die verhuurd worden. Het hoge percentage verkochte woningen geeft ons de mogelijkheid om het volledige project in één fase te realiseren.” 

Het bouwrijp maken van het terrein is afgerond. Nu kan gestart worden met de bouw van de woningen. Dat wordt gevierd met een feestelijke bijeenkomst voor de toekomstige bewoners, bouwbedrijf Van Santvoort, Woningstichting Thuis, de gemeente Waalre en andere betrokken partijen. De feestelijk bijeenkomst begint om 16.00 uur in de feesttent aan de Heuvelstraat 23 in Waalre.