Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

Een erkend leerbedrijf
Een erkend leerbedrijf

De Wet Educatie Beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). Erkende leerbedrijven – zowel bedrijven als zzp’ers – zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door leerlingen te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren, die een mbo-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk. Zo zorgt ook ons bedrijf ervoor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn.

Bij van Santvoort Bouw krijgt iedereen de kans om zich optimaal te ontwikkelen en te ontplooien. De leerlingen worden door ons beschouwd als collega's, doen mee in de personeelsactiviteiten die door ons georganiseerd worden en blijven uiteraard van alle ontwikkelingen op de hoogte via onze interne nieuwsbrieven.

Meer informatie over een leerplaats bij Van Santvoort? Neem contact op met Chris Pijnenburg via 040 253 18 18 of personeel@van-santvoort.com.