Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

Bouw op Maat
Bouw op Maat

Wonen is meer dan een dak boven je hoofd! De ideale woning is voor iedereen anders. Als een woning voor alle bewoners in iedere levensfase een thuis moet zijn dan stelt dit eisen aan de woning. De woning moet zo zijn ontworpen en ingericht dat iedereen, groot of klein, jong of oud, sterk of zwak, zich er ongehinderd in kan bewegen en zich er prettig in voelt. Hoe mooi de locatie en het ontwerp van onze woningen ook is, als de gebruikskwaliteit van de woning niet aansluit bij jouw leefstijl en verwachtingen voor de toekomst dan heeft dit een grote weerslag op het woongenot.

Een woning voor iedereen. Welke wil jij?

Met “BOUW OP MAAT” ontwerp je zelf een unieke woning. Een woning die perfect aansluit op de eigen woonwensen. Een degelijk hoofdontwerp, flexibel bouwsysteem en juiste materiaalkeuzes zorgen ervoor dat aanpassingen eenvoudig zijn te realiseren. Het ontwerpen van de woning doe je geheel op maat en je voegt alle ‘bouwstenen’ naar wens toe. Een perfect maatpak voor je nieuwe woning………

Wie wil er met ons bouwen?

Een woning bouwen doe je niet dagelijks. De mogelijkheden om helemaal zelf te bouwen zijn beperkt en het is geen makkelijke opgave. Daarom vormen de voordelen van particulier opdrachtgeverschap en de faciliteiten van projectmatige woningbouw de basis van ons concept. Deze basis wordt gevormd door wind- en waterdicht casco, een (nagenoeg) zelf te bepalen indeling door middel van lichte scheidingswanden en een basis installatie die voldoet aan alle regelgeving. Vanwege de noodzakelijke controle op een indeling die aan alle regelgeving voldoet en de gedeeltelijke aanleg van installaties in de ruwbouw kunnen bovenstaande onderdelen niet vervallen.

Alle hierna nog te kiezen afwerkingen zoals binnenkozijnen, binnendeuren, stukadoorswerk, plinten, keukeninrichting, sanitaire toestellen, vloer- en wandafwerkingen, uitbreiding van installaties, etc. zien wij als optionele ‘bouwstenen’. Jij bepaalt wie deze bouwstenen verwerkt: zelf, een onderaannemer of wij! Voor alle woningen geldt dat ze nagenoeg gelijktijdig worden opgeleverd. Alle afwerkingen worden (eventueel) als aanvullende opdracht verstrekt en vinden dus na de formele oplevering plaats.

Ons bouwteam blijft, indien gewenst, enige tijd na de oplevering op het project beschikbaar om je van dienst te zijn bij het organiseren van de werkzaamheden als je deze in eigen beheer uitvoert. Met “BOUW OP MAAT” ben je koper en bouwer in één.

Per project bekijken we in welke mate we bovenstaande concept toepassen. Niet ieder project leent zich namelijk qua procedure, bouwsysteem e.d. om het gehele concept toe te passen. Telkens zullen we echter proberen om u zo goed en klantvriendelijk als mogelijkheid te bedienen met keuzevrijheid die past bij het project en uw wensen.

Interesse?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning of opdrachtgever en zoekt u een ontwikkelende bouwer die u op een consumentgerichte wijze kan bijstaan in het ontwikkelen en realiseren van woningen met toepassing van dit concept? Neem vrijblijvend contact met ons op en we geven u graag persoonlijk een toelichting op onze visie.