Bouw op Maat Concept
De ideale woning is voor iedereen anders. Met BOUWEN OP MAAT ontwerp je zelf jouw unieke woning.
Goudsmit-Hoff - Rijen
Goudsmit-Hoff - Rijen
De nieuwbouwwijk Goudsmit Hoff nadert haar voltooiing. Met de realisatie van de laatste 12 woningen zal ook het laatste ontbrekende puzzelstuk van deze prachtige nieuwe wijk in Rijen worden gelegd. De bouw van deze woningen is gestart. Kopen doet u al vanaf een superscherpe koopsom van € 199.000,-- voor een patiowoning. Alle twee-onder-één-kapwoningen zijn verkocht. Het actuele overzicht treft u aan op FUNDA
 
Het oude, vertrouwde fabrieksterrein – met haar ingang aan de Julianastraat - heeft een complete gedaantewisseling ondergaan. Steen voor steen is een nieuw woongebied ontstaan dat luistert naar de naam ‘Goudsmit-Hoff’. Met de nostalgische uitstraling van toen. De eerste 154  appartementen, starterswoningen, herenhuizen, patio-woningen, 2-onder-1-kapwoningen, stadswoningen en vrijstaande woningen zijn inmiddels gerealiseerd. De laatste fase zal bestaan uit 12 woningen: zes twee-onder-een-kap-woningen en waarvan de verkoop zojuist is gestart en zes patiowoningen die later in de verkoop zullen komen. Prachtig gelegen nabij alle voorzieningen van Rijen, op loopafstand van het bos en met een aansprekende eigentijdse architectuur.
 
De zes nog te bouwen twee-onder-één-kapwoningen hebben een oppervlakte van minimaal 160 m², een inhoud van circa 575 m³, een royale woonkamer / keuken op de begane grond en een zithoek over de gehele breedte van de (achterzijde van de) woning. Desgewenst kunt u deze zithoek gratis aan de voorgevel laten plaatsen. Geef uw wensen vóór de start van de bouw door.
 
Naast de woning bevindt zich de garage, die bereikbaar is via een kanteldeur aan de voorzijde en via een loopdeur in de achtertuin. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers van circa 19, 10 en 9m². Bovendien heeft u hier de beschikking over een royale badkamer met bad, douche, toilet en wastafel.
 
Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die, naast een ruimte voor de installaties van de woning, vrij indeelbaar is met bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbyruimte.
 
Zoals eerder aangegeven start de bouw van deze woningen in september dit jaar. Heeft u een eigen koopwoning? Een gegarandeerde inruil van de eigen woning op basis van de marktwaarde is mogelijk!