Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

Particulier

Wonen is meer dan een dak boven je hoofd!
De ideale woning is voor iedereen anders. Als uw "huis" voor het hele gezin een "thuis" moet zijn dan stelt dit eisen aan de woning. De woning moet zo zijn ontworpen en ingericht dat iedereen, groot of klein, jong of oud, sterk of zwak, zich er ongehinderd in kan bewegen en zich er prettig in voelt. Hoe mooi de locatie en het ontwerp van uw woning ook is, als de gebruikskwaliteit van de woning niet aansluit bij de leefstijl en verwachtingen voor de toekomst dan heeft dit effect op uw woongenot.

Wie wil er met ons bouwen?
Een woning bouwen of verbouwen doe je niet dagelijks. De mogelijkheden om helemaal zelf te bouwen zijn beperkt en het is geen makkelijke opgave. Daarom vormen de voordelen van particulier opdrachtgeverschap en de faciliteiten die we kunnen bieden vanuit de projectmatige woningbouw de basis van onze afdeling voor particulieren, waar wij ons volledig wijden aan het leveren van maatwerk. Wij zorgen voor een kostenefficiënt plan door samen met u tijdens de voorbereiding al de juiste keuzes te begeleiden op het gebied van o.a. bouwsystematiek, maatvoering, detaillering en materiaalgebruik. Onze zeer platte organisatiestructuur levert een belangrijke bijdrage aan een lage kostprijs met één aanspreekpunt gedurende het gehele proces.

Onze bijzondere meerwaarde is gelegen in het feit dat wij veel ervaring hebben in een persoonlijke en klantgestuurde benadering. Wij begrijpen dat u zoekt naar een vertrouwde en ervaren aannemer die zorgt voor een korte en efficiënte uitvoeringsduur en een overlastbeperkende werkwijze. In geval van een verbouwing betekent onze aanwezigheid een tijdelijke maar forse inbreuk op uw privacy en dagelijkse routine. Onze medewerkers zijn gewend om bij u thuis te werken en doen dat op een vertrouwde wijze, met alle respect voor u en uw bezittingen.

Heeft u dus plannen voor de bouw van een nieuwe woning, of heeft u behoefte aan meer comfort door een uitbreiding in de vorm van een aanbouw, serre of dakkapel? Wij komen graag met u in contact om te bepalen of we iets voor elkaar kunnen betekenen?