Vind ons

Van Santvoort Bouw BV
De Plank 89, 5504 EE Veldhoven
T: 040 253 18 18
E: info@van-santvoort.com

Ga naar onze contactpagina voor meer gegevens en routebeschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste onwikkelingen van Van Santvoort Bouw? Vind ons op:

In ontwikkeling
Projecten In ontwikkeling
'Achter de Sleutel' in Riethoven

Nieuwbouwplan "Achter de Sleutel" is de beoogde nieuwe inbreidingslocatie voor Riethoven. Een kleine nieuwbouwwijk in het hart van het dorp. Participatie is een belangrijk onderdeel in de planvorming. Denkt u met ons mee? Like onze Facebookpagina of schrijf u in via deze pagina!

Lees verder >

Locht  >
Wonen aan de Locht in Veldhoven

Van Santvoort realiseert haar eerste Nul op de Meter woning aan de Locht in Veldhoven.

Lees verder >

Berkel-Enschot >
Durendaelweg in Berkel-Enschot

BPD en Van Santvoort hebben de tender ten aanzien van het herbestemmen van het voormalige schoolgebouw en kinderdagverblijf aan de Durendaelweg 2 en 4 in Berkel-Enschot gewonnen. Op deze locatie zal een kleinschalig plan met grondgebonden woningen worden ontwikkeld.

Lees verder >

nu in verkoop
Knegsel >
Dorpshart in Knegsel

In Knegsel wordt een nieuwe wijk ontwikkeld, het Dorpshart genaamd. De gemeente Eersel heeft Van Santvoort uit Veldhoven geselecteerd voor de verder uitwerking en realisatie van de plannen.

 

Lees verder >

Gerwen >
Gerwen ZO

Het nieuwbouw project van 68 woningen in het Zuidoosten van het dorpse, groene en eigentijdse Gerwen.

Lees verder >

Zandven in Veldhoven

Zandven is de nieuwste uitbreiding van de bestaande Veldhovense wijk “De Kelen”. Het is een kleine nieuwbouwwijk aan de rand van Veldhoven en Eindhoven. De sfeer in de moderne wijk is dorps. 

Lees verder >

nu in verkoop
Genderdreef in Steensel

DE VERKOOP IS GESTART! Aan de rand van Steensel-Noord, grenzend aan de beek de Gender en het buitengebied, is de afgelopen jaren een nieuwe wijk verrezen.  Van Santvoort krijgt van de gemeente Eersel de gelegenheid om de wijk af te ronden door de realisatie van vier semibungalows, drie vrijstaand geschakelde woningen en acht twee-onder-één-kapwoningen.

Lees verder >

nu in verkoop
Lange Kruisweg 112 Veldhoven >
Lange Kruisweg in Veldhoven

PROJECT UITVERKOCHT! Op de locatie aan de Lange Kruisweg 112 in Veldhoven ontwikkelt Van Santvoort 7 betaalbare woningen. Ideaal om te starten of door te stromen.

Lees verder >

nu in verkoop
De Wijde Blick in Hapert

ALLE 31 WONINGEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT. DE BOUW IS GESTART! De Wijde Blick, een unieke en hoogwaardige afronding van de dorpsrand van Hapert. Een gevarieerde, comfortabele en betaalbare afronding van de bestaande nieuwbouwwijk Stokekkers.

Lees verder >

nu in verkoop
Veldhoven, Bladel, Tilburg en omstreken, Breda, Kerkdriel >
Bestaande woningen

Een van onze huurwoningen of -appartementen kopen? Of een van onze inruilwoningen? Wij hebben de laatste jaren een aardige portefeuille aan woningen opgebouwd. Om wat meer beweging in de markt te krijgen kunt u met ons alle kanten op. Wilt u graag een adviesgesprek over uw mogelijkheden bel dan naar 040-2531818 en vraag naar H. van Lieshout. 

 

Lees verder >